Home Naaldwijk Middelbrand op eerste etage van brasserie ‘Mirell’ Wilhelminaplein Naaldwijk

Middelbrand op eerste etage van brasserie ‘Mirell’ Wilhelminaplein Naaldwijk

Naaldwijk – In brasserie ‘Mirell’ op het Wilhelminaplein in Naaldwijk is in de nacht van zaterdag op zondag brand ontstaan. Vanwege het tijdstip was er niemand meer in het pand aanwezig.

Een beveiligingsbedrijf had een melding gekregen dat er beweging was in het pand, waarop een surveillant is gaan kijken, deze trof rookontwikkeling aan op de eerste etage in het pand en heeft de brandweer gewaarschuwd.

De brandweer heeft in het pand enige tijd gezocht naar de oorzaak van de rookontwikkeling en heeft hierom opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. Nadat de brand gelokaliseerd was, bleek het om een kleine brand te gaan, die snel geblust kon worden. De woordvoerder van de brandweer laat weten dat de vermoedelijke oorzaak van de brand ligt in kortsluiting.

De burgemeester Bouke Arends van de gemeente Westland, die in de buurt woont, hoorde vele sirenes en werd hierdoor gewekt. Hij kwam ter plaatse om zich op de hoogte te laten stellen van hetgeen er gebeurd is en sprak met enkele buurtbewoners.

Foto’s en video: Jordy de Groot