Home Delft Minderjarige gestoken in parkje nabij schoolplein van Rijslaan Delft

Minderjarige gestoken in parkje nabij schoolplein van Rijslaan Delft

Delft – In het park aan de Van Rijslaan in Delft heeft donderdagmiddag een steekincident plaatsgevonden. Na het steekincident sloeg de dader op de vlucht. Het gewonde meisje werd opgevangen in een naastgelegen BSO.

De BSO liet weten dat het meisje niet één van de kinderen is die daar verblijft.

Een politiehelikopter hielp vanuit de lucht zoeken naar de dader. Meerdere agenten en hondengeleiders van de politie hebben in het park gezocht. Van de dader ontbreekt nog elk spoor.

Het meisje is met onbekende verwondingen met spoed vervoerd naar het Westeinde ziekenhuis in Den Haag.

Meerdere kinderen hebben de actie van de hulpdiensten gezien en gehoord. Een aantal kinderen kwamen huilend naar buiten en vertelden de ouders dat zij een enge man met een mes zagen.

De politie heeft het volgende signalement vrijgegeven van de verdachte: 19 jaar oud, 1.80cm lang, blanke huidskleur, gemillimeterd blond haar, een witte t-shirt en een lange spijkerbroek.

Specifieke getuige

Ook is de politie op zoek naar een specifieke getuige die mogelijk kan helpen bij het onderzoek. Het gaat om een mevrouw die ten tijde van het incident, donderdag 29 juli rond 16.00 uur, samen met een ander persoon haar twee bruine, middelgrote honden met krulletjeshaar uit liet in het park. De politie komt heel graag met deze getuige in contact.

Weet u wie de dader is? Of bent u de getuige die we zoeken?
Bel dan met de gratis opsporingstiplijn 0800 – 6070 of Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.