Home Haaglanden Motoragent raakt gewond bij eenzijdig ongeval Zwaardslootseweg Zoetermeer

Motoragent raakt gewond bij eenzijdig ongeval Zwaardslootseweg Zoetermeer

Zoetermeer – Dinsdagochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een voertuig te water aan de Middelweg – N206, onderweg naar deze melding raakte een motoragent gewond.

Een motoragent is vanmorgen gewond geraakt na een eenzijdig ongeval. De motoragent was onderweg naar een ‘voertuig te water’ langs de N206. Ter hoogte van de Zwaardslootseweg ging het mis.

Een brandweervoertuig welke ook onderweg was naar het ‘voertuig te water’ heeft eerste hulp verleend aan de agent. De motoragent is na behandeling door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd.

De Zwaardslootseweg is vanaf de rotonde Aïdaschouw ten tijde van het incident afgesloten voor verkeer. Er zal een onderzoek gestart worden naar de toedracht van het ongeval, omdat het een motoragent betreft zal er van een andere regio (waarschijnlijk Rotterdam) Verkeers Ongevallen Analyse komen. Dit om belangenverstrengeling te voorkomen.

Omstreeks 8:25 uur ging het mis, een bestuurder kwam met zijn voertuig in de greppel terecht. De bestuurder kon zelf uit het voertuig klimmen en raakte niet gewond.

Een bergingsbedrijf kwam het voertuig uit de greppel halen, waardoor de bestuurder zijn weg kon vervolgen. Door het incident ontstond er een flinke file op de N206.

Foto’s: Spa-Media