Home Den Haag LEES TERUG: Oud en Nieuw gebeurtenissen Den Haag

LEES TERUG: Oud en Nieuw gebeurtenissen Den Haag

Den Haag – Tijdens de jaarwisseling kon u in dit artikel alle gebeurtenissen volgen.

Twitterpagina: Twitter.com/RedactieD8
Facebookpagina: Facebook.com/District8.net

In dit artikel kon u alle gebeurtenissen uit: Den Haag volgen.

Den Haag – Twee ondergrondse containers in brand, brandweer heeft een container kunnen blussen, werden daarna bekogeld met vuurwerk.

Den Haag – Twee auto’s in brand door vuurwerk in de Withuysstraat in Den Haag. Een van de auto’s was van het ministerie. Brand is geblust.

Den Haag -Op de Weesperstraat in Den Haag heeft afval op straat gebrand. Brandweer heeft geblust.

Den Haag – Buitenbrand op het Kaapseplein in Den Haag. Brandweer heeft het vuur geblust.

Rijswijk – Op een parkeerplaats aan de Huis te Landelaan in Rijswijk is een auto in vlammen opgegaan. De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen.

Den Haag – Op het Zilverpad in Den Haag stond een voertuig in de brand, aangezien het voertuig dicht bij een pand stond kwam de brandweer met spoed ter plaatse.

Den Haag -Voertuig in de brand op de Ribbelzegge in Den Haag. Brandweer heeft het voertuig geblust en is wederom total-loss.

Den Haag – Brandweer gealarmeerd voor een schoorsteenbrand in de Weimarstraat in Den Haag. Brandweer had de situatie snel onder controle

Den Haag – Aan de Thijssestraat in Den Haag is een scooter in brand gestoken. Buurtbewoners zijn een eerste blusactie begonnen.

Den Haag – Busje uitgebrand op de Marktweg in Den Haag. Brandweer kon het busje niet meer redden.

Den Haag – Auto volledig uitgebrand op de Uitehagestraat Den Haag.

Den Haag – Op de Elandstraat is ter hoogte van de Albert Heijn een scooter omgegooid en in brand gestoken.

Den Haag – Brand in de containerruimte van een flat aan de Lozerlaan in Den Haag. Situatie snel onder controle.

Den Haag – Illegaal vreugdevuur op de Wrightlaan in Den Haag. Brandweer heeft het vuur geblust. Politie hield omstanders op flinke afstand. Onze fotografen werden bedreigd.

Den Haag – Personenauto volledig in de brand op het Kaapseplein in Den Haag. Brandweer heeft voertuig geblust.

Den Haag – Aan de Breughelstraat is brand geweest in een container. Omdat de brand bijna oversloeg naar een woning is de brandweer met spoed opgeroepen om het vuur te blussen.

Den Haag – Opnieuw brand in een personenauto op de Marktweg in Den Haag.

Den Haag – Middelbrand gewoed in de Zuidertoren aan de Troelstrakade in Den Haag. Veel bewoners stonden ten tijde van de brand en bluswerkzaamheden buiten.

Den Haag – Op de Radarstraat hebben oplettende buurtbewoners erger voorkomen. Zij zagen dat een ruit van een auto was ingeslagen en begon te roken. De brandweer spoot een straal water in de auto en de brand was geblust.

Den Haag – Op de Jacobastraat in Den Haag zijn door de politie 4 jongeren staande gehouden voor vermoeden van het bezit van zwaar vuurwerk. Er is uiteindlijk geen vuurwerk aangetroffen bij de jongens.