Home Rotterdam-Rijnmond Oud en Nieuw gebeurtenissen Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam

Oud en Nieuw gebeurtenissen Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam

Schiedam – Politie grijpt in bij brandjes en vernielingen

Schiedam – De politie heeft maandagavond ingegrepen op de Parkweg in Schiedam. Ondere andere fietsen en een pallet waren in brand gestoken en een prullenbak opgeblazen. De brandweer kwam ter plaatse om de resten te blussen. De politie controleerde meerdere mensen en stuurde de groep later weg. Hierbij werd ook gebruik gemaakt van de lange wapenstok. Toen de rust was teruggekeerd vertrokken de meerdere ter plaatse gekomen politie-eenheden


Vlaardingen – Geen brandweer beschikbaar bij autobrand

Vlaardingen – Een auto is dinsdagochtend volledig uitgebrand op de Frank van Borselenstraat. Omdat alle voertuigen van zowel Vlaardingen als Schiedam ingezet waren bij andere (grote) incidenten, was er voor deze melding geen brandweerauto beschikbaar. Pas bij 40 minuten later was er een brandweerauto beschikbaar om de inmiddels volledig uitgebrande auto af te blussen.


Vlaardingen – Noodverordening : Twee man aangehouden

Vlaardingen – Eenheden van de mobiele eenheid politie hebben dinsdagmorgen een auto aan de Soendalaan een stopteken gegeven om deze te controleren. In de auto werd een jerrycan aangetroffen, het is niet bekend of deze gevuld was. Vanwege een noodverordening die momenteel in Vlaardingen geld is het verboden brandbare stoffen te vervoeren. De twee inzittenden zijn aangehouden en afgevoerd richting het politiebureau. De politie zal via een verhoor trachten te achterhalen wat ze van plan waren.


Rotterdam – Drie verschillende autobranden in dezelfde straat

Rotterdam – Op het Bospolderplein in Rotterdam zijn tijdens de jaarwisseling 3 voertuigen in 1 straat uitgebrand. 3x Moest de brandweer uitrukken naar deze straat. Om 01:00 stond er wederom een voertuig in brand. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat ook deze auto volledig door brand werd verwoest. De politie heeft alle autobranden in de wijk in onderzoek.

Foto’s FlashphotoNL