Home Den Haag Overleden vrouw aangetroffen in woning Hogezijde Den Haag

Overleden vrouw aangetroffen in woning Hogezijde Den Haag

Den Haag – In een woning aan de Hogezijde in Den Haag is de politie deze middag bezig met een onderzoek. Dit na aanleiding van het aantreffen van een dode vrouw.

De hulpdiensten kregen even voor twee uur de melding van een incident in de woning. Al snel bleek het ernstig te zijn. De hulpdiensten hebben toen nog geprobeerd om het slachtoffer te redden maar de vrouw overleed ter plekke.

De politie is hierna direct een onderzoek gestart. Buurtbewoners spreken hier over een ruzie in de woning. De politie woordvoerder doet hier nog geen uitspraken over.

Rechercheurs in witte pakken zijn in de woning. Ook heeft er een buurtonderzoek plaatsgevonden.

Update 2-10-19: Den Haag – De politie hield dinsdagavond 1 oktober een 41-jarige man uit Den Haag aan als verdachte in het onderzoek naar het overlijden van een 39-jarige vrouw. Haar lichaam werd zondag 29 september gevonden in haar woning aan de Hogezijde in Den Haag.

Na een melding over zijn verblijfplaats hield de politie de verdachte dinsdagavond 1 oktober aan in Den Haag.

Weet u meer?
Het onderzoek is nog in volle gang. Mensen die informatie denken te hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek worden verzocht contact op te nemen met de recherche via het nummer 0900-8844. Wilt u uw informatie liever anoniem delen? Belt u dan Meld Misdaad Anoniem, via het nummer 0800-7000.

Foto’s : Jordy de Groot