Home Haaglanden Verdachte(49) van familiedrama in ziekenhuis overleden Lange Dreef Rijswijk

Verdachte(49) van familiedrama in ziekenhuis overleden Lange Dreef Rijswijk

Rijswijk – In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 november zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd naar de Lange Dreef in Rijswijk.

Hoe de melding exact tot stand is gekomen is nog niet bekend, wel is bekend dat na de melding meerdere ambulances, het Mobiel Medisch Team (MMT) en vele politie-eenheden ter plaatse werden gestuurd.

Ter plaatse troffen agenten in de woning een overleden vrouw aan. In een grasveld niet ver van de woning werd een zwaargewonde man aangetroffen. De man is door ambulancepersoneel verzorgd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie doet ter plaatse samen met de recherche en de forensische opsporing onderzoek naar wat zich heeft afgespeeld. Over de identiteit van de slachtoffers is nog niets bekend. Familieleden hebben zich in de straat verzameld en zijn zichtbaar geëmotioneerd door het incident.

Een woordvoerder van de politie zegt uit te gaan van een incident in de relationele sfeer maar wilt daar verder niets over kwijt.

Update 30 november: Het Openbaar Ministerie maakt donderdagochtend 30 november bekend dat de man welke wordt verdacht van het doodschieten van zijn vrouw, woensdagavond 29 november in het ziekenhuis aan zijn verwondingen is overleden. De politie zal het onderzoek zo spoedig mogelijk afronden.