Home Overig nieuws Overval op chinees afhaalresaurant Van Lodensteynstraat

Overval op chinees afhaalresaurant Van Lodensteynstraat

Delft – Zondagavond 12 februari hebben twee mannen een overval gepleegd op een chinees afhaalrestaurant aan de Van Lodensteynstraat in Delft. De mannen kwamen omstreeks 20.30 uur het restaurant binnen, bedreigden de aanwezige medewerkster en vroegen om geld.

Er waren op dat moment geen klanten meer in de zaak aanwezig. Twee medewerkers die in de keuken aan het schoonmaken waren, kwamen op het tumult af, gewapend met een bezem en een pan hete olie. De daders schrokken hier kennelijk dermate van dat zij onverrichterzake het restaurant verlieten. Beide mannen droegen bivakmutsen, waren ongeveer 1.70m lang, hadden een smal postuur en waren gekleed in zwarte jassen.

Heeft u zondagavond iets gezien in de omgeving van het Chinese restaurant aan de Van Lodensteynstraat dat met deze poging overval te maken kan hebben? Of heeft u anderszins informatie die kan helpen de daders te vinden? Neemt u dan contact op met de recherche van Bureau Delft via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.