Home Overig nieuws Overval op Chinees restaurant Bartokpad

Overval op Chinees restaurant Bartokpad

Delft – Drie overvallers hebben zaterdagavond 21 januari een Chinees restaurant aan het Bartokpad overvallen. Rond 22:00 kwam het drietal met bivakmutsen en mogelijk een vuurwapen het restaurant binnen en bedreigden het aanwezige personeel. Nadat ze de geldlade uit de kassa hadden buitgemaakt, renden ze weg in de richting van de Mahlerstraat. In de Mahlerstraat nabij de Chopinlaan vond de politie de geldlade terug.

Ook lag er in de straat een onbekende hoeveelheid muntgeld. Dit en de geldlade zijn door de politie veilig gesteld. De recherche is een onderzoek gestart naar de daders van de overval. Van een van de daders is een beperkt signalement beschikbaar. De drie mannen zijn tussen 170 en 180 lang, allen gekleed in donkere kleding. Zij droegen tijdens de overval bivakmutsen en bedreigden een medewerkster en een klant met een vuurwapen.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Video Remco Suiker