Home Rijswijk Overval op woning Generaal Spoorlaan Rijswijk

Overval op woning Generaal Spoorlaan Rijswijk

Rijswijk – De politie onderzoekt een overval op een woning aan de Generaal Spoorlaan vrijdag 10 februari omstreeks 14.45 uur en is op zoek naar getuigen. De 22-jarige bewoner raakte hierbij lichtgewond.
Drie nog onbekende mannen belden omstreeks 14.45 uur aan bij de woning en mishandelde de bewoner die op dat moment met zijn kindje alleen thuis was. Er ontstond een worsteling waarbij het slachtoffer geschopt en geslagen werd. Het drietal nam enkele koffers en tassen mee met daarin onder andere geld en sieraden.
Direct na de overval startte de recherche een Burgernet actie om getuigen op te roepen. Het overvallenteam Twister was snel ter plaatse om onderzoek te doen in en om de woning. De man hoefde niet aan zijn verwondingen geholpen en is meegenomen naar het bureau, het kindje is opgevangen door familie.
Het signalement van de verdachten luidt: Drie mannen waarvan in elk geval één Antiliaanse man met een donkere huid en één tatoeage in zijn nek.

Bent u getuige geweest van de woningoverval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Rijswijk via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.