Home Delft Personenauto gaat in vlammen op en dame raakt gewond na botsing door...

Personenauto gaat in vlammen op en dame raakt gewond na botsing door kijkersfile N470 Pijnacker

Pijnacker – Donderdagmiddag 25 augustus werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuigbrand langs de N470 t.h.v. Pijnacker in de richting van Zoetermeer.

Ter plaatse stond er een personenauto langs de weg volledig in brand. Nadat de brand ontstond wist de bestuurder zijn auto snel aan de kant te zetten en met de andere inzittende uit te stappen. Door de brand is het voertuig vanzelf weer in beweging gekomen waarna de wagen door hekwerk heen reed en op gras- en rietland terechtkwam. Het droge gras vatte al snel vlam. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en had het vuur snel onder controle. Het voertuig kan als verloren worden beschouwd.

In de tegengestelde richting ontstond vanwege de brand een kijkersfile, hierdoor is een kop-staart botsing ontstaan tussen twee voertuigen. Een bestelbus reed achterop een personenauto. De dame van de witte personenauto had hierdoor nekklachten. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de dame te controleren, de 20-jarige jongedame is in een vacuĆ¼mmatras gefixeerd en naar het ziekenhuis vervoerd. Vanwege beide incidenten ontstonden er in beide richtingen forse files.

De N470 werd in beide richtingen tijdelijk stilgelegd om een veilige werkruimte te creƫren.

Foto’s & video: Spa-Media