Home Naaldwijk Politie beëindigt illegaal nieuwjaarsfeest in bedrijfspand Ambachtstraat Naaldwijk

Politie beëindigt illegaal nieuwjaarsfeest in bedrijfspand Ambachtstraat Naaldwijk

Naaldwijk – De politie heeft vanochtend een eind gemaakt aan een bizar nieuwjaarsfeest aan de Ambachtstraat in Naaldwijk.

De politie heeft informatie gekregen dat er ergens in Naaldwijk een illegaal nieuwjaarsfeest zou plaatsvinden. Agenten die op onderzoek gingen vonden het feest met circa tweehonderd minderjarigen aan in een bedrijfspand aan de Ambachtstraat in Naaldwijk. Vele van de jongeren bleken onder invloed van alcohol dat er werd geschonken. De eigenaar van het pand was aanwezig en schonk de drank. Hij zou, naar verluid, ook zelf onder invloed zijn geweest. De politie heeft de jongeren verzocht de omgeving te verlaten. Alle jongeren moesten wel blazen op een ademanalyseapparaat. De eigenaar van het pand is aangehouden. 

Agenten die aan het werk waren in het pand troffen op zolder een hennepkwekerij aan. Deze zal ontmanteld worden. Ook werd illegaal vuurwerk aangetroffen.

Agenten die de jongeren weg leidden van het pand werden bestookt met vuurwerk. Zover bekend zijn geen minderjarigen hiervoor aangehouden.