Home Poeldijk Politie doet onderzoek aan goederen in water na schietpartij Arckelweg Poeldijk

Politie doet onderzoek aan goederen in water na schietpartij Arckelweg Poeldijk

Poeldijk – Aan de Arckelweg in Poeldijk is de Forensische Opsporing van de politie bezig met een onderzoek. Volgens getuigen zijn er uit een naastgelegen slootje twee motorjassen en een tas gehaald. De kledingstukken waren afkomstig van de verdachte van de schietpartij eerder de dag aan het Zonneoord in Den Haag.

De medewerkers van de Forensische Opsporing dragen witte pakken, een klein gedeelte van de weg is afgezet voor het onderzoek.

De politie kan niet meer zeggen over het incident dan dat het te maken heeft met een lopend onderzoek. Ook is het niet bekend of dit ook maar iets te maken heeft met de schietpartij eerder vanmiddag op de Zonneoord in Den Haag.

De politie schermde het ‘Plaats Delict’ korte tijd af en ging toen de inhoud van de tas onderzoeken. Het is onbekend wat er in de tas heeft gezeten.

Update: AT-Duikers zijn te water gegaan om te zoeken naar eventueel andere voorwerpen die belangrijk kunnen zijn in het onderzoek. Zij troffen geen onderdelen aan dat onderzocht moest worden.

Update 6-4-20: Tactisch en forensisch rechercheurs deden aan het begin van de avond uitgebreid onderzoek op het Zonneoord en op de Arckelweg in Poeldijk. Op de laatste locatie trof de politie in het water een tas en twee motorjassen aan. Onderzocht wordt of deze spullen in verband staan met het schietincident.


Foto’s: Jordy de Groot