Home Haaglanden Politie omsingeld schoolgebouw door hangende tieners op dak Elzendreef Voorburg

Politie omsingeld schoolgebouw door hangende tieners op dak Elzendreef Voorburg

Voorburg – In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 maart heeft de politie met meerdere eenheden een schoolgebouw omsingeld aan de Elzendreef in Voorburg.

Omstreeks 04:15 kwam bij de politie een melding binnen dat er zich mensen bevonden op het dak van het schoolgebouw gelegen aan de Elzendreef. Toen agenten aankwamen zagen zij een aantal personen wegrennen.

Agenten hebben hierop direct het schoolgebouw omsingeld en de hulp van de brandweer ingeroepen. Met een hoogwerker is een agent het dak op gegaan om te zoeken naar eventuele andere mensen op het dak. Andere agenten waren inmiddels met een beveiliger aan het zoeken in het schoolgebouw.

Uiteindelijk troffen agenten niemand meer aan in en op het schoolgebouw. Niet veel later kwamen twee dames aangelopen die zich meldden bij de politie. Zij gaven toe dat zij met een aantal anderen op het dak van het schoolgebouw aan het hangen waren.

De politie heeft een stevig gesprek gevoerd met beide dames, hoogstwaarschijnlijk worden de ouders van deze dames ook op de hoogte gebracht van het voorval.