Home Naaldwijk Politie slaat alarm na aantreffen lekkend vat Tomatenstraat Naaldwijk

Politie slaat alarm na aantreffen lekkend vat Tomatenstraat Naaldwijk

Naaldwijk – De politie heeft woensdagmiddag 26 juli de brandweer ingeschakeld nadat zij aan de Tomatenstraat in Naaldwijk meerdere vaten met een onderbekende vloeistof hadden ontdekt. Van de vijf vaten was er één vat lekgeraakt.

Even na half vier werden meerdere brandweerkazernes gealarmeerd voor een incident met gevaarlijke stoffen aan de Tomatenstraat in Naaldwijk. Ook werd de Gevaarlijke Stoffen Eenheid(GSE) gealarmeerd. Zij zijn gespecialiseerd in het stabiliseren bij incidenten met gevaarlijke stoffen. Hiervoor hebben zijn ook speciale gaspakken.

De politie sloot na het aantreffen van de vaten direct een deel van de straat af. Er werd geen risico genomen. De vaten werden aangetroffen voor de deur van de woning waar op 21 april van dit jaar een overval plaats vond. Bij deze overval ging een explosief af. De bewoner raakte bij de overval gewond.

Nadat de brandweer metingen had verricht bij de vaten kon worden vastgesteld dat er geen vloeistof meer uit de vaten lekte. Hierop kon de GSE weer retour.

De vaten zullen worden afgevoerd.

Foto’s: Dylano van Klaveren