Home Delft Ravage nadat automobilist met auto tegen geparkeerde auto klapt Buitenhofdreef Delft

Ravage nadat automobilist met auto tegen geparkeerde auto klapt Buitenhofdreef Delft

Delft – In de nacht van zondag 24 op maandag 25 oktober is een automobilist met zijn auto tegen een geparkeerde auto aan gebotst. Omstreeks 00:25 uur kwam de melding van het ongeval op de Buitenhofdreef in Delft binnen bij de meldkamer. Op basis van de eerste informatie werden naast meerdere politie-eenheden ook de brandweer en de ambulancedienst met spoed gealarmeerd, niet veel later werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam gealarmeerd.

Ter plaatse troffen agenten een ravage aan en al snel werd duidelijk dat de bestuurder niet ernstig gewond was geraakt bij de aanrijding. Hierop is de traumahelikopter, die inmiddels al boven het incident vloog, afgemeld.

De ambulancedienst heeft het slachtoffer in de ambulance gecontroleerd. De brandweer heeft beide voertuigen gecontroleerd op mogelijk gevaar zoals kortsluiting of airbags die op klappen stonden, hier bleek geen sprake van. De brandweer kon dan ook al snel weer retour naar de kazerne.

Door het ongeval was de Buitenhofdreef enige tijd afgesloten tussen de Bachsingel en de Diepenbrockstraat. Beide auto’s zijn door een berger afgevoerd.