Home Den Haag 42-jarige man aangehouden na in het gezicht steken van man Scheepersstraat Den...

42-jarige man aangehouden na in het gezicht steken van man Scheepersstraat Den Haag [VIDEO]

Den Haag – Zaterdagochtend heeft de politie een 42-jarige man uit Den Haag aangehouden voor betrokkenheid bij de steekpartij van vrijdagmiddag. De steekpartij vond plaats op de Scheepersstraat.

Op de Cilliersstraat kreeg het slachtoffer ruzie met twee andere mannen. De ruzie zette zich voort op de Scheepersstraat, waar een van de twee mannen een mes te voorschijn haalde. Het slachtoffer werd in het gezicht gestoken en werd gewond achtergelaten.

Een motoragent was bij toeval in de buurt toen hij van het incident werd aangesproken door omstanders. De verdachten waren al gevlucht. De agent ontfermde zich direct over het slachtoffer.

Er werden op drie plekken een Plaats Delict gemaakt. Op de plek waar de ruzie begon, de plek waar de ruzie uitmondde in de steekpartij en een autobedrijf waar een mes binnen werd aangetroffen. De Forensische Opsporing heeft onderzoek gedaan naar sporen.

Voor het slachtoffer kwam een ambulance met spoed. Het ambulancepersoneel legde de man op een brancard. Na kort onderzoek in de ambulance werd het slachtoffer met spoed overgebracht maar het ziekenhuis.

Van de tweede verdachte ontbreekt nog ieder spoor.

Foto’s & video: Mike van Doorn