Home Den Haag Scooterrijdster (19) overleden in het ziekenhuis na aanrijding auto Loosduinsekade Den Haag

Scooterrijdster (19) overleden in het ziekenhuis na aanrijding auto Loosduinsekade Den Haag

Den Haag – Een scooterrijdster is vanmorgen even na half tien in botsing gekomen met een personenauto. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Loosduinsekade en de Volendamlaan.

De bestuurster van de scooter raakte hierbij zwaargewond. Direct werden meerdere eenheden gealarmeerd inclusief het MMT. Het slachtoffer, een jonge vrouw, is op straat behandeld door het personeel van het MMT en vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De arts van het MMT is meegereden in de ambulance. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. Medewerkers van de Forensische Opsporing Verkeer kwamen met spoed ter plaatse. Zij zijn een onderzoek gestart.

Update: De politie laat zojuist weten dat het slachtoffer van het ongeval eerder vanmorgen op de Loosduinsekade in Den Haag een 19-jarige vrouw uit dezelfde plaats betreft. De vrouw is ondanks alle inspanningen in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

De Forensische Opsporing Verkeer (voormalig Verkeersongevallen Analyse) doet uitgebreid onderzoek naar de toedracht van dit ongeval.

Foto’s & video: Jordy de Groot