Home Den Haag Slachtoffer van steekpartij verlaat ziekenhuis en wordt gewond aangetroffen Om-en-Bij Den Haag

Slachtoffer van steekpartij verlaat ziekenhuis en wordt gewond aangetroffen Om-en-Bij Den Haag

Den Haag – Bij een vechtpartij op de Koekamp werd dinsdagavond 14 juli een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gestoken. Korte tijd later werden drie verdachten aangehouden. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 19.30 uur kregen agenten de melding dat er op de Laan van Reagan en Gorbatsjov iemand neergestoken zou zijn. Ter plaatse bleek dat er een vechtpartij geweest was tussen een groep mannen en dat daarbij het slachtoffer gestoken was. In de omgeving werden in totaal drie verdachten aangehouden. Het slachtoffer werd voor behandeling van zijn letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachten, 20, 29 en 37 jaar allen zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn ingesloten voor verhoor. 

Uren later kwam een melding dat er op het Om en Bij iemand gestoken zou zijn, echter bleek dat te gaan om het slachtoffer van het incident eerder op de avond te zijn. Hij had, tegen het doktersadvies in, het ziekenhuis verlaten. Na tussenkomst van de politie en ambulancepersoneel heeft hij zich weer terug laten brengen naar het ziekenhuis en is daar weer opgenomen.  

Foto’s: Jordy de Groot