Home Rijswijk Stoffelijk overschot aangetroffen in Schie Jaagpad Rijswijk

Stoffelijk overschot aangetroffen in Schie Jaagpad Rijswijk

Rijswijk – Tijdens opnames voor een opsporings programma van TV-West hebben de filmcrew en een voorlichter van de politie Haaglanden donderdagmorgen 22 maart een stoffelijk overschot aangetroffen in het water van het Rijn-Schie kanaal. De opnames vonden plaats op het Jaagpad in Rijswijk. De brandweer heeft met behulp van duikers en een hoogwerker het stoffelijk overschot geborgen waarna de recherche een onderzoek is gestart naar de indentiteit van het slachtoffer. Ook is bewijsmateriaal verzameld om de toedracht van dit incident te achterhalen.

Update : 23-03-2012 Een Team Grootschalig Opsporen (TGO) van Politie Haaglanden is, onder leiding van een officier van justitie, een onderzoek gestart na het aantreffen van het stoffelijk overschot van een vrouw in het water langs het Jaagpad in Rijswijk.

Politieagenten, die bezig waren met een opname voor een regionaal opsporingsprogramma, troffen donderdag 22 maart om 10.45 uur in de Vliet een stoffelijk overschot van een vrouw aan. Op het lichaam van de vrouw bevonden zich enkele tatoeages waardoor de politie er vanuit gaat dat het de vermiste Marigret Fullinck uit Rotterdam is. Het 20-jarige slachtoffer verliet maandag 20 februari Schiedam waarna niets meer van haar werd vernomen. De recherche onderzoekt hoe de vrouw in het water terecht is gekomen. Vandaag wordt sectie verricht op het lichaam van de vrouw.

Tros Vermist
Na maandag 20 februari, de laatste dag dat iets van haar vernomen werd, besteden verschillende websites en Tros Vermist aandacht aan de vermissing van de Rotterdamse. Vrijdag 23 maart wordt aandacht gevraagd in het tv-programma Tros Vermist voor het onderzoek en worden getuigen opgeroepen zich bij de politie te melden. De uitzending van Trosvermist is op Nederland 1 en begint om 21.25 uur.

Tips? Bel de politie!
Heeft u informatie over de locatie waar Marigret Fullinck sinds 20 februari heeft verbleven? Kunt u iets vertellen over de wijze waarop zij in het water de Vliet, langs het Jaagpad in Rijswijk, terecht is gekomen? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij dit onderzoek? Neemt u dan contact op met het Team Grootschalig Opsporen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Foto’s Martin van Os