Home Delft Storm “Ciarán” zorgt voor veel schade in regio Haaglanden

Storm “Ciarán” zorgt voor veel schade in regio Haaglanden

Regio – Sinds het middaguur op donderdag 2 november woedt storm “Ciarán” in de Haagse regio. Het KNMI heeft Code Oranje afgegeven. Hieronder vind u verschillende incidenten die te maken hebben met de storm.

Dit item wordt steeds bijgewerkt met actueel nieuws.

Den Haag, Volendamlaan: Een boom is omgewaaid en bovenop een voetgangster terecht gekomen.
Lees meer via: Vrouw komt terecht onder omvallende boom tijdens storm Ciaran Volendamlaan Den Haag

Den Haag, Margaretha van Hennebergweg: Een boom is omgevallen en op de bovenleiding terecht gekomen.
Lees meer via: Boom valt op bovenleiding Margaretha van Hennebergweg Den Haag

Maasdijk, Prins Willem-Alexanderstraat: Meerdere takken zijn afgebroken en de straat is door de brandweer afgezet vanwege de veiligheid.

Naaldwijk, Monnikenlaan Kloosterpad: Een grote tak is afgebroken en deels op de weg terecht gekomen. De brandweer heeft een deel van de tak weggehaald.

Den Haag, Neuhuyskade: Een fiets en een busje zijn beschadigd geraakt na het afbreken van een grote rak.

Den Haag,  Savornin Lohmanplein: Een dak van een tramhalte kwam bovenop een rijdende auto terecht. De bestuurder raakte lichtgewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Naaldwijk, Kleine Woerdlaan: Een boom is omgewaaid en op de weg terecht gekomen. De weg werd afgesloten in afwachting van de brandweer. Zij hebben de boom weten te verwijderen.

Den Haag, Dotterbloemlaan: De eigenaresse van een auto zag een boom omvallen die recht op haar auto terecht kwam. Er raakte niemand gewond. De brandweer heeft de boom verwijderd.

Den Haag, Laan van Nieuw Oost-Indië: Een boom is omgewaaid en op de weg terecht gekomen. Een deel van de weg was even dicht, totdat de brandweer de boom verwijderd had.

Den Haag, Melis Stokelaan: Tram 9 is gestremd geraakt nadat een boom op de bovenleiding terecht is gekomen. De bovenleiding is daarbij beschadigd geraakt. Lijn 9 blijft voorlopig gestremd.

Den Haag, Marie Heinenweg: Een flinke boom is gesneuveld in het Zuiderpark en heeft daarbij een lantaarnpaal meegenomen. De brandweer heeft een afzetting gecreeërd en de gemeente in kennis gesteld.

Delft, Tibetstraat: Een boompje is op de weg gevallen. De brandweerlieden van Den Hoorn zijn ter plaatse gekomen en hebben de boom in stukjes gezaagd waardoor al snel de weg weer vrijgegeven kon worden.

Den Haag, Maartensdijklaan: Een boom is omgewaaid, waardoor bus 25 van de HTM gestremd is geraakt.

Den Haag, Loosduinsekade: Een flinke boom is omgewaaid en op de bovenleiding gevallen. De bovenleiding is zwaar beschadigd geraakt. tram 2 is in beide richting de komende uren gestremd.

Delft, Pijpering: Een boom is omgewaaid en blokkeert de straat. De boom heeft nét een geparkeerde auto niet geraakt.

Rijswijk, Burgemeester Elsenlaan: Een boom is vanmiddag omgewaaid en op een passerende auto terecht gekomen. Daarnaast kwam de boom ook op de bovenleiding terecht. tram 16 en 17 staan hierdoor gestremd. De inzittenden van de auto raakten niet gewond.

Delft, Voorhofdreef: Een flinke boom is omgewaaid. De boom kwam terecht op het voet- en fietspad, waar op dat moment niemand liep of fietste. De boom kwam ook terecht op een lantaarnpaal, wat ervoor heeft gezorgd dat een deel van de openbare verlichting kapot is gegaan.