Home Delft Straatroof met veel geweld, politie zoekt getuigen

Straatroof met veel geweld, politie zoekt getuigen

Datum incident: 10-11-2012 Bureau/gemeente: Delft

Een 35-jarige man uit Den Hoorn werd zaterdag 10 november om 02.20 uur op de Buitenwatersloot beroofd en geslagen met een kettingslot. Het slachtoffer fietste over de Barberasteeg richting de Buitenwatersloot. Toen hij aankwam op de Buitenwatersloot onder het viaduct aangesproken door drie personen. Eén van hen sloeg de man met een kettingslot in het gezicht.

De man raakte hierbij gewond. Hierna werd zijn fiets weggenomen. Van een van de daders is een signalement bekend: Man lichte getinte huidskleur lengte 1.70 mtr, circa 20 jaar oud. Normaal postuur. Hij fietste met de twee andere mannen weg in de richting van de Hugo de Grootstraat. De politie stelt een onderzoek in en is daarbij op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over dit incident? Bel dan met de politi ein Delft via 0900-8844.


Ten behoeve van de pers — niet voor publicatie —

Politie.nl
Vooruitlopend op de hechtere eenwording van de politieorganisatie, is per 9 november – de vernieuwde website www.politie.nl van start gegaan

Politiepersberichten.nl
Deze website wordt een belangrijke informatiebron voor media. Het publiceren van nieuwsberichten vindt vanaf 9 november nog uitsluitend plaats via Politie.nl. Het huidige systeem
www.politiepersberichten.nl zal niet meer gebruikt worden.

Om u de tijd te geven om tijdig over te schakelen naar het nieuwe systeem plaatsen wij de komende dagen de berichten zowel op politie.nl en op politiepersberichten.nl.

Maandag 12 november zullen wij de dubbeling loslaten en uitsluitend via politie.nl publiceren.