Home Monster Succesvolle Reddingbootdag bij KNRM in Ter Heijde

Succesvolle Reddingbootdag bij KNRM in Ter Heijde

Ter Heijde – Zaterdag 25 mei vond de jaarlijkse Reddingbootdag plaats bij de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij KNRM in Ter Heijde. Dit evenement werd samen gevierd met de Monsterse Reddingbrigade en trok ondanks het minder gunstige weer veel bezoekers.

De dag bood jong en oud de kans om te zien hoe de KNRM en de reddingbrigade te werk gaan. Kinderen genoten van verschillende activiteiten, zoals springen op een groot springkussen en het laten schminken. Voor degenen die meer avontuur zochten, was er de mogelijkheid om met de reddingboot de zee op te gaan en zo een kijkje te nemen in het werk van de reddingsdiensten op het water.

Naast de KNRM en de reddingbrigade waren ook de politie, brandweer en ambulance aanwezig om hun werk en voertuigen te laten zien. Bezoekers kregen hierdoor een breed beeld van het werk van de hulpdiensten en konden vragen stellen aan de professionals.

Het evenement was een groot succes en toonde de betrokkenheid en samenwerking tussen de verschillende hulpdiensten. Ondanks de bewolking en een enkele regenbui, was de sfeer uitstekend en genoten de bezoekers van de diverse activiteiten en demonstraties.

Organisatoren kijken terug op een geslaagde dag en bedanken alle aanwezigen voor hun komst en enthousiasme.