Home Delft Twee personen aangehouden na overval Peulwijk Den Hoorn

Twee personen aangehouden na overval Peulwijk Den Hoorn

Den Hoorn – Op het parkeerterrein van Peulwijk-Oost in Den Hoorn heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen aangehouden. Zij werden verdacht van een overval in Spijkenisse.

Via een ANPR-camera kreeg de politie een melding dat er twee auto’s over de snelweg reden. De inzittenden van de auto’s waren mogelijk betrokken bij een overval. Deze overval vond zaterdagavond plaats in een woning aan de Baarsveen in Spijkenisse.

Op het parkeerterrein zette de politie beide voertuigen stil. De auto’s werden doorzocht. Daarbij werden spullen en beide auto’s in beslag genomen.

Beide heren werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Spijkenisse.

Persbericht:

Spijkenisse – Een 27-jarige man uit Spijkenisse had zaterdagavond driedubbel pech. Nadat hij in Simonshaven was beroofd en mishandeld, is met de gestolen sleutels ingebroken in zijn woning. Dankzij een tip van een getuige konden twee verdachten worden aangehouden.

Op de Schuddebeursedijk in Simonshaven werd de 27-jarige man op straat beroofd. Een groepje mannen stormden opeens op hem af, sloegen en schopten hem en gingen er met waardevolle spullen vandoor waaronder zijn huissleutels. Met die sleutels is even later ingebroken in zijn huis op de Baarsveen in Spijkenisse.

Een getuige zag de daders in een auto stappen en er vandoor gaan. Met behulp van de informatie van de getuigen wist de politie op de A4 in Den Hoorn een auto staande te houden. De twee inzittenden, een 23-jarige man uit Roosendaal en een 19-jarige man uit Den Haag, zijn aangehouden.