Home Delft Veel schade na ongeval tijdens het invoegen Derde Werelddreef Delft

Veel schade na ongeval tijdens het invoegen Derde Werelddreef Delft

Delft – Woensdagavond 3 april heeft er op de Derde Werelddreef in Delft een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een busje. Volgens getuigen kwamen beide voertuigen vanaf de N470, toen de bestuurders van twee rijstroken naar 2 moesten gaan ging het mis en kwamen beide in botsing.

De personenauto is na de botsing met busje van de weg geraakt, op het gras terecht gekomen. Hier heeft de auto twee bomen geraakt en kwam uiteindelijk tot stilstand.

Na het ongeval werden de politie en ambulancedienst gealarmeerd. De politie zetten direct de Derde Werelddreef richting Tanthof af. Het personeel van een rapid responder van de ambulancedienst heeft de bestuurder van de auto gecontroleerd. Omdat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk bleek is een ambulance ter plaatse gekomen om de bestuurder van de personenauto naar het ziekenhuis te vervoeren.

Agenten van de verkeerspolitie hebben van de betrokkenen en enkele getuigen een verklaring afgenomen. De personenauto is uiteindelijk met een berger afgevoerd.