Home Haaglanden Vermiste 13-jarige Anass Aouragh dood gevonden

Vermiste 13-jarige Anass Aouragh dood gevonden

07022013_ps (3)

Wassenaar – Het lichaam dat de politie donderdagochtend 7 februari in het natuurgebied in Wassenaar aantrof is van de vermiste 13-jarige Anass Aouragh. Anass Aouragh werd sinds woensdagavond vermist, ook werd er een Amber Alert afgegeven. Nadat de politie het stoffelijk overschot vond in het natuurgebied bij de Katwijkseweg werd direct een groot sporenonderzoek verricht. De Forensische opsporing heeft de hele dag onderzoek gedaan. Het nog niet mogelijk een misdrijf uit te sluiten. De politie doet nog onderzoek naar de omstandigheden van het overlijden van de 13-jarige jongen.

Update: Uit de eerste resultaten van het onderzoek, op de locatie waar het lichaam is aangetroffen, en op het lichaam van de overleden Anass zijn sterke aanwijzingen naar voren gekomen dat het gaat om suïcide. Omdat in deze fase van het onderzoek een misdrijf nog niet kan worden uitgesloten gaat het onderzoek verder.
De politie trof donderdagochtend 7 februari in het natuurgebied in Wassenaar het lichaam van de vermiste 13-jarige Anass Aouragh. De jongen werd sinds woensdagavond vermist. Na het aantreffen van het stoffelijk overschot werd een groot sporenonderzoek verricht. Medewerkers van de forensische opsporing (FO) hebben de gehele dag onderzoek gedaan op en rond de locatie waar het lichaam werd aangetroffen. Vrijdag is sectie verricht op het lichaam.

07022013_ps (4) 07022013_ps (5)  07022013_ps (1) 07022013_ps (2)

Foto’s Erwin van der Lem