Home Den Hoorn Vier verdachten aangehouden na steekincident Laan van Reagan en Gorbatsjov Den Haag

Vier verdachten aangehouden na steekincident Laan van Reagan en Gorbatsjov Den Haag

Den Haag – Op de Laan van Reagan en Gorbatsjov in Den Haag heeft vanavond een vechtpartij en een steekincident plaatsgevonden.

Twee mannen kregen rond 19:40 uur ruzie met elkaar, waarbij klappen werden uitgedeeld. Uiteindelijk werden twee mannen met een scherp voorwerp geraakt. Een van hen werd in zijn been geraakt.

De verdachte ging op de fiets op de vlucht, maar kon op het Tournooiveld in Den Haag aangehouden worden. Dit ging niet zonder slag of stoot. De politie heeft de verdachte eerst getaserd, maar dit had geen effect. Daarom heeft de politie vervolgens pepperspray ingezet. Volgens getuigen heeft de politie de man geraakt met de politieauto, maar dit kon niet bevestigd worden.

Uiteindelijk is de man aangehouden, waarbij hij gewond raakte aan zijn hoofd. Het Tournooiveld is afgesloten voor onderzoek, waardoor een aantal trams gestremd staan. De verdachte is ter plaatse nagekeken in een ambulance en vervolgens onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd.

Volgens diverse getuigen zijn op de Laan van Reagan en Gorbatsjov nog drie andere mannen aangehouden. De politie bevestigde dit later op de avond aan District8.

Foto’s vanaf het Tournooiveld:

Foto’s vanaf de Laan van Reagan en Gorbatsjov: