Home Delft Voetgangster komt onder tram terecht en raakt zwaar gewond Afrikalaan Delft

Voetgangster komt onder tram terecht en raakt zwaar gewond Afrikalaan Delft

Delft – Op de Afrikalaan in Delft heeft donderdagmiddag 29 oktober een ongeval plaatsgevonden tussen een tram en een voetgangster.

De voetgangster is hierbij gedeeltelijk onder de tram terecht gekomen en raakte dusdanig gewond dat naast een ambulance ook het Mobiel Medisch Team (MMT) gealarmeerd werd.

De brandweer heeft ter plaatse het MMT geassisteerd bij het onder de tram vandaan halen van het slachtoffer. Het slachtoffer lag niet bekneld onder de tram waardoor de brandweer het slachtoffer niet hoefde te bevrijden.

Het slachtoffer is in het vacuümmatras op de brancard gelegd en het MMT heeft het ambulancepersoneel ter plaatse geassisteerd bij de behandeling van het slachtoffer. Na behandeling van het slachtoffer ter plaatse is het slachtoffer onder A1 (met spoed) overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

De verkeerspolitie is ter plaatse gekomen om onderzoek in te stellen naar de oorzaak van het ongeval. Gedurende de afhandeling van het ongeval stond het tramverkeer in beide richtingen gestremd.

Foto’s: Jasper Wennekes