Home Schipluiden Vrachtwagen chauffeur komt om het leven na ernstig ongeval Woudseweg Schipluiden

Vrachtwagen chauffeur komt om het leven na ernstig ongeval Woudseweg Schipluiden

 

Schipluiden – Aan de Woudseweg in Schipluiden is maandagmiddag een vrachtwagen gekanteld en in een naastgelegen weiland terecht gekomen.

Bij het ongeval zijn ook meerdere auto’s betrokken. De wegen rondom het ongeval zijn druk. De Woudseweg is in beide richtingen afgesloten.

De chauffeur van de vrachtwagen zat lange tijd vast in de cabine. De vrachtwagen trailer is volledig kapot. De inhoud van de trailer ligt verspreid over het weiland en in de sloot.

De brandweer is druk bezig geweest met het openen van de cabine om bij het slachtoffer te komen. Ondanks alle inspanningen van de hulpverleners mocht hulp niet meer baten, de vrachtwagen chauffeur bleek ter plekke te zijn overleden.

De VOA (Verkeersongevallen Analyse) van de politie gaat de komende uren onderzoek verrichten. Hierdoor zal de Woudseweg ook de komende uren afgesloten blijven.

Bergers van Vreugdenhil gaan samen met meerdere grote kranen de vrachtwagen en trailer berger. Ook een beschadigde auto zal door Vreugdenhil worden geborgen. Hierdoor blijft de weg nog lange tijd afgesloten.