Home Honselersdijk Waardetransport overvallen in Honselersdijk, vluchtauto in brand tegen kas

Waardetransport overvallen in Honselersdijk, vluchtauto in brand tegen kas

Honselersdijk – Maandagochtend 9 september hebben twee mannen in Honselersdijk een waardetransport overvallen, volgens getuigen droegen de twee daders een regenpak en hadden deze een bivakmuts op. De waardestransport stond geparkeerd voor de deur van de Albert Heijn aan de Dijkstraat in Honselersdijk. De twee mannen sloegen na de overval op de vlucht in een zwarte Seat Leon.

Niet veel later kwam op de Mariendijk in Honselersdijk een melding binnen van een brand in een kas, ter plaatse bleek er een zwarte Seat Leon tegen de gevel van de kas in brand te staan, de brandweer had veel moeite om de brand onder controle te krijgen. De auto bleek de vluchtauto te zijn geweest die met flinke snelheid was weggereden na de overval.

Iets gehoord of gehoord?
Hebt u iets verdachts gezien in de omgeving van de Dijkstraat of de Mariƫndijk? Of bent u in bezit van camerabeelden waarop de verdachten te zien zijn? Dan bent u een belangrijke getuige voor ons. Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met 0800-7000. Mogelijk dat u al een aantal dagen voorafgaande aan de overval in de omgeving verdachte situaties hebt gezien. Neem ook dan contact met ons op. Beeldmateriaal kunt u uploaden naar de politie via deze speciale pagina.

Foto’s: Jordy de Groot