Home Schipluiden Zonde! 26 jaar oude Porsche Carrera 4S raakt van de weg A4...

Zonde! 26 jaar oude Porsche Carrera 4S raakt van de weg A4 Schipluiden

Schipluiden – Dinsdagavond 21 mei is de bestuurder van een Porsche door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt. Dit gebeurde op de A4 ter hoogte van Schipluiden in de richting van Den Haag.

De automobilist nam de toerit vanaf de Kruithuisweg richting Den Haag toen het onderaan de toerit mis ging. De automobilist raakte met zijn Porsche van de weg en kwam in de berm, op zijn kant, tegen een hek tot stilstand. Voor zover bekend betreft het een eenzijdig ongeval en was er geen ander voertuig bij het ongeval betrokken.

De automobilist is gewond geraakt en is met behulp van de hulpdiensten uit de auto gehaald. Het ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer. Na stabilisatie in de ambulance is de bestuurder zonder spoed (A2) naar het Reinier de Graaf Gasthuis overgebracht.

De toerit van de A4 in de richting van Den Haag was afgesloten gedurende de afhandeling van het ongeval. De snelweg zelf bleef open, echter reed het verkeer langzaam.

De auto, een Porsche Carrera 4S uit 1997, heeft door het ongeval aanzienlijke schade opgelopen. De inmiddels bekende berger “Tow Truck Tim” is ter plaatse gekomen om de auto weer terug op zijn wielen te zetten. Uiteindelijk is de auto, zonder al teveel schade, afgevoerd door de berger. De toerit is hierna door Rijkswaterstaat vrijgegeven.