Home Den Haag Zwaargewonde(39) bij steekpartij in woning Erasmusweg Den Haag

Zwaargewonde(39) bij steekpartij in woning Erasmusweg Den Haag

Den Haag – In de nacht van vrijdag op zaterdag 2 juli heeft er in een woning aan de Erasmusweg in Den Haag een steekpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Even voor twee uur ging het mis. Buurtbewoners hoorde een man heel hard schreeuwen. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) werd gealarmeerd.

Het zwaargewonde slachtoffer werd onderzocht in een woning op de tweede etage. Nadat het MMT zich had aangesloten bij het ambulancepersoneel werd snel besloten om naar het ziekenhuis te gaan.

Het slachtoffer werd door de hulpdiensten naar beneden getild en op de brancard gelegd. Hierna vertrok de ambulance met spoed naar het ziekenhuis. Zowel de arts als de verpleegkundige van het MMT zijn met de ambulance meegegaan. Ook de politie is achter de ambulance aangereden naar het ziekenhuis.

De politie is een onderzoek gestart.

[UPDATE PERSBERICHT]

Den Haag – In de nacht van zaterdag 2 juli is een 39-jarige man zwaargewond geraakt na een steekincident op de Erasmusweg in Den Haag. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Rond 02:00 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een gewonde man op de Erasmusweg in Den Haag. Agenten die ter plaatse gingen troffen het slachtoffer aan op straat met een steekwond in de borststreek, waarna reanimatie is gestart. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie startte direct een onderzoek. Een getuige verklaarde dat het slachtoffer omstreeks 01:30 een woning aan de Erasmusweg verliet om een vuilniszak weg te gooien. Een halfuur later keerde het slachtoffer zwaargewond terug naar de woning. De recherche komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of gehoord op of in de omgeving van de Erasmusweg in Den Haag, tussen 1:30 en 2:00 uur op zaterdag 2 juli. Of beschikt u over camerabeelden of wellicht beelden van een dashcam? Neem contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Foto’s & video: Jordy de Groot