Home Delft Voetganger raakt zwaargewond na aanrijding met auto Kruithuisweg Delft

Voetganger raakt zwaargewond na aanrijding met auto Kruithuisweg Delft

Delft – Op de kruising van de Kruithuisweg en de Voorhofdreef in Delft heeft vrijdagavond een verkeersongeval plaatsgevonden. Een auto en een voetganger kwamen door onbekende oorzaak met elkaar in botsing.

De voetganger kwam door de klap hard op het asfalt terecht en raakte hierdoor zwaargewond. Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse en het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter werd eveneens met spoed gealarmeerd.

Het slachtoffer is in het vacuümmatras op de brancard gelegd, waarna de ambulance naar de landingsplaats van de traumahelikopter gereden is. Hier heeft het Mobiel Medisch Team het personeel van de ambulance enige tijd ondersteund bij de behandeling van het slachtoffer waarna de ambulance met A1 (spoed) naar het ziekenhuis vertrokken is.

Op de plaats van het ongeval gaat de Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie onderzoek instellen naar de exacte toedracht van het ongeval. Hiervoor is de Kruithuisweg vanaf de Voorhofdreef, in de richting van de Prinses Beatrixlaan afgesloten voor verkeer.

Foto’s: Ian Venselaar, Marvin Hake & Sven Poeze
Video: Marvin Hake