Home Haaglanden 23-Jarige vrouw overleden na ongeval tunnelbak Europaweg Zoetermeer

23-Jarige vrouw overleden na ongeval tunnelbak Europaweg Zoetermeer

Zoetermeer – Vrijdagmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval in de tunnelbak op de Europaweg in Zoetermeer.

Omstreeks 13:10 uur ging het mis, de hulpdiensten kwamen met grote spoed en met meerdere eenheden ter plaatse.

Hier bleek dat een personenauto op zijn zijkant in de tunnelbak lag. Het slachtoffer is uit de personenauto geslingerd en werd naast het voertuig behandeld door het ambulancepersoneel. Een toevallig passerende ambulance heeft net als een aantal omstanders meteen eerste hulp verleend en waren dus al snel bij het slachtoffer.

Het Mobiel Medisch Team (MMT) landt bij tankstation Knorrestein langs de A12 voor een rendez-vous. Dit om het ambulancepersoneel te kunnen ondersteunen bij de behandeling van het slachtoffer op weg naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De brandweer verrichtte hand- en spandiensten op en rond het incident. De Europaweg is ten tijden van het incident aan beide kanten afgesloten geweest.

De automobilist lijkt tegen de middengeleiding gebotst te zijn en zo op de zijkant in de tunnel tot stilstand gekomen te zijn. De gehele weg ligt bezaaid met brokstukken van de personenauto. De Forensische Opsporing verkeer zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

UPDATE: De politie laat weten dat het slachtoffer, een 23-jarige vrouw uit Leidschendam, in het ziekenhuis aan haar verwondingen is overleden.

Foto’s en video: Spa-Media