Home Den Haag Zwaargewonde na steekincident Erasmusweg Den Haag

Zwaargewonde na steekincident Erasmusweg Den Haag

Den Haag – In de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 december heeft er op de Erasmusweg in Den Haag een steekincident plaatsgevonden.

Omstreeks 02:10 werden de hulpdiensten gealarmeerd. Gezien de ernst van de melding werd, naast politie en ambulance, ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen.

De politie kreeg de melding van een vechtpartij, daarbij bleek ook te zijn gestoken.

Het personeel van de ambulance heeft de komst van het Mobiel Medisch Team niet afgewacht en zijn direct met het slachtoffer, met spoed, naar het ziekenhuis gereden.

Op de Sara Burgerhartweg heeft de politie een persoon aangehouden. Ook daar is een ‘plaats delict’ (PD) opgesteld. De politie doet ter plaatse onderzoek.

UPDATE:Drie aanhoudingen na steekincident Erasmusweg

Den Haag – Na een steekincident aan de Erasmusweg op vrijdag 16 december zijn drie verdachten aangehouden. Een man raakte gewond. De politie zoekt getuigen.

Om 02.00 uur ‘s nachts kreeg de politie een melding over een ruzie. Op de locatie werd duidelijk dat een 26-jarige man uit Den Haag was neergestoken. Een 37-jarige man en een 34-jarige vrouw uit Den Haag werden direct als verdachten aangehouden op straat. Het slachtoffer werd vervoerd naar het ziekenhuis. Na onderzoek door agenten werd niet veel later in een woning aan de Erasmusweg een derde verdachte aangehouden, een 35-jarige man uit Den Haag.

Foto’s & video: Jordy de Groot