Home Den Haag 19 juni Aanhoudingen in verband met dodelijk schietincident Beverweerdstraat Den Haag

19 juni Aanhoudingen in verband met dodelijk schietincident Beverweerdstraat Den Haag

IMG_7283

Den Haag – De politie en het Openbaar Ministerie onderzoeken de betrokkenheid van vier mannen bij de dood van de Hagenaar, die woensdagavond 19 juni werd gevonden in een woning aan de Beverweerdstraat. Een 22-jarige verdachte meldde zichzelf donderdagmiddag op het politiebureau in Den Haag. Hij is aangehouden. Later op de dag hield de politie in Den Haag nog drie verdachten aan.

Het 41-jarige slachtoffer werd woensdag door politieagenten aangetroffen in de woning aan de Beverweerdstraat. Hij bleek te zijn neergeschoten en was overleden. Een speciaal Team Grootschalige Opsporing startte onder leiding van een officier van justitie direct een groot onderzoek, onder meer naar sporen in de woning. Ook werd met veel buurtbewoners gesproken.

Aanhoudingen
De aangehouden man, een 22-jarige Hagenaar, meldde zich de volgende dag op het politiebureau en werd aangehouden. In de avonduren verrichtte de politie nog drie aanhoudingen. Agenten hielden in Den Haag een 56-jarige man aan zonder vaste woon- en of verblijfplaats en twee Delftenaren (39 en 50 jaar). De betrokkenheid van de vier aangehouden verdachten bij de dood van de 41-jarige Hagenaar wordt op dit moment onderzocht. Zij zitten in beperkingen, hetgeen betekent dat politie en het Openbaar Ministerie terughoudend zijn in verdere berichtgeving.

Onderzoek onverminderd voort
Het Team Grootschalige Opsporing zet het onderzoek onverminderd voort. Getuigen of mensen die anderzijds informatie hebben die de politie kan helpen, worden nog steeds verzocht zich te melden op 0900-8844.

Voor meer foto’s zie artikel ’18 juni Dode na schietpartij Beverweerdstraat Den Haag’

Archief foto Daan van den Ende