Home Delft 20 januari Man aangehouden op verdenking overval benzinestation Delft

20 januari Man aangehouden op verdenking overval benzinestation Delft

IMG_20472

Delft – Agenten hielden maandagavond 19 januari een 20-jarige Delftenaar aan op verdenking van een overval die eerder avond plaatsvond op een benzinestation aan de Westlandseweg.

De verdachte liep rond 19:40 uur het benzinestation binnen en bedreigde de aanwezigen met een mes. Nadat hij geld had buitgemaakt, stopte hij dit in een zwarte tas en verliet hij het benzinestation. Hij liep weg in de richting van de Papsouwselaan. De politie startte direct een zoektocht in de omgeving naar de verdachte. Ter plaatse vond een (sporen)onderzoek plaats en werd de hulp van het publiek ingeroepen via Burgernet en Twitter.

Het ingestelde onderzoek leidde al snel tot de aanhouding van de 20-jarige man. Hij is ingesloten voor verhoor. Het onderzoek wordt voortgezet. De politie zoekt mensen die informatie hebben over de overval. Tijdens de overval droeg de man een bivakmuts, een zwarte jas met donker grijze stukken met een wit label. De man heeft een donkere huidskleur, is ongeveer 20 jaar en 1.60 meter lang. Wellicht zijn er mensen die deze man rond 19:40 uur in de omgeving van het tankstation gezien hebben.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij de zaak? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

IMG_20781

Archief Foto’s