Home 's-Gravenzande 31 december / 1 januari Alle incidenten omtrent Oud en Nieuw 2016/2017...

31 december / 1 januari Alle incidenten omtrent Oud en Nieuw 2016/2017 [VIDEO]

Den Haag – De brandweer kwam bij toeval langs een brandende ondergrondse container aan de Hulshorststraat in Den Haag, nadat het water was aangesloten is de bak gevuld met water en is de brandweer door gegaan.

[spacer style=”3″]

⏏ Video; Jasper Wennekes

Den Haag – Op de Viljoenstraat in Den Haag ging een bestelbusje in vlammen op, de brandweer kwam met spoed ter plaatse. Ondanks de snelle reactie van de buurtbewoners is het busje volledig uitgebrand, berger Vreugdenhil heeft het busje meegenomen.

[spacer style=”3″]

‘S-Gravenzande – Aan de Rijnvaartweg in ‘S-Gravenzande hebben onbekende personen een loopbrug in de brand gestoken. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de brug geblust. De schade valt mee.

[spacer style=”3″]

Delft – Aan de Raamstraat in Delft ging een stapel hout in vlammen op, de brandweer kwam ter plaatse en heeft de stapel hout geblust.

[spacer style=”3″]

Den Haag – Op de Kaapstraat in Den Haag ging de binnenkant van een geparkeerde auto volledig in vlammen op. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft kunnen voorkomen dat de auto volledig uitbranden, De oorzaak is bij deze autobrand vermoedelijk kortsluiting.

[spacer style=”3″]

Den Haag – De brandweer werd om 22:08 uur opgeroepen voor een voertuigbrand op de Kaapstraat in Den Haag.  Vandalen hebben daar een vuurwerkbom gegooid op een busje, waarna deze via een gat in een zijraam in het busje terecht kwam. Het busje kwam in brand te staan en de brandweer moest eraan te pas komen om te blussen.

[spacer style=”3″]

⏏ Video; Jasper Wennekes

Den Haag – Aan de Van Osstraat in Den Haag ging een geparkeerde auto op in vlammen, buurtbewoners zagen na een knal iemand wegrennen. Hierna sloegen de vlammen al uit de auto. De brandweer heeft de auto geblust. De auto is total-loss en meegenomen door berger Vreugdenhil.

[spacer style=”3″]

Delft – Aan de Oudraadtweg in Delft stond naast de studentenflat een stapel met hout en een fiets in de brand. Buurtbewoners belde de brandweer, deze kwamen met spoed ter plaatse. Bij aankomst heeft de brandweer het vuurtje geblust. Hierna is de brandweer weer retour gegaan.

[spacer style=”3″]

⏏ Video; Jasper Wennekes

Rijswijk – Aan de Willem van Rijswijckstraat in Rijswijk was brand uitgebroken in de oude brandweerkazerne. De brandweer gaf bij aankomst het sein ‘Middelbrand’. Bij de brand kwam veel rook vrij. De schade aan het gebouw is flink.

[spacer style=”3″]

⏏ Video; Jasper Wennekes

Rijswijk – Aan de Ieplaan in Rijswijk is een auto deels in vlammen op gegaan. De buurman zag door de gordijnen heen vlammen en ging kijken. Deze trof de brandende auto aan, de buurman heeft met een poederblusser de brand grotendeels kunnen blussen. De brandweer heeft nageblust. De schade aan de auto is flink.

[spacer style=”3″]

⏏ Video; Jasper Wennekes

Den Haag – Bij de brandweer kwam een melding binnen van een voertuigbrand aan de Slijpmolen in Den Haag. Bij aankomst bleek er een tuinhuisje in de brand te staan. De brandweer heeft het brandje geblust. Het tuinhuisje is zwaar beschadigd.

[spacer style=”3″]

Den Haag – Aan de Schalk Burgerstraat in Den Haag zijn vijf personen aangehouden nadat deze agenten hadden beledigd. De politie was met veel agenten ter plaatse. De vijf verdachte zijn meegenomen naar het politiebureau.

[spacer style=”3″]

Den Haag – Aan de Steijnlaan in Den Haag heeft een brandje gewoed tegen de achterkant van de woning, binnen korte tijd stond een groot deel van de woning vol met rook, de brandweer heeft het brandje geblust en de woning geventileerd.

[spacer style=”3″]

⏏ Video; Jasper Wennekes

Den Haag – Aan de Ruijsdaelstraat in Den Haag is een auto in vlammen opgegaan, omstanders hoorde een explosie waarna alle ramen van de auto eruit vlogen en de auto volledig in de brand stond. De brandweer heeft de auto snel geblust. Een steen die naast de auto ligt is een stille getuigen

[spacer style=”3″]

⏏ Video; Jasper Wennekes

Den Haag – Een geparkeerde auto die in de Terwestenstraat in Den Haag stond is in vlammen opgegaan. Buurtbewoners hebben de brandweer gebeld, deze kwamen met spoed ter plaatse maar konden niet voorkomen dat de auto volledig uitbranden. Berger Vreugdenhil heeft het voertuig meegenomen.

[spacer style=”3″]

Hoek van Holland – De brandweer werdt gealarmeerd voor een gebouwbrand aan het Porteliuspad in Hoek van Holland. Aldaar stond een tuinhuisje in de brand. De bewoner heeft eerst zelf geprobeerd te blussen, maar dit lukte niet. De brandweer heeft het brandje nageblust.

[spacer style=”3″]

Den Haag – Aan de Erasmusweg is een geparkeerde auto grotendeels in vlammen opgegaan. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de smeulende auto nageblust. De politie heeft ter plaatse gewacht op berger Vreugdenhil.

[spacer style=”3″]

Delft – Aan de Icarusweg in Delft heeft een container in de brand gestaan, de brandweer kwam ter plaatse en heeft de container geblust. Er is sprake van brandstichting.

[spacer style=”3″]

Den Haag – Aan de Ellekomstraat in Den Haag stond een bankstel in brand tegen de gevel van een winkelpand. De brandweer (die toevallig langsreed) heeft de brand geblust. Hierdoor is erger voorkomen.

[spacer style=”3″]

Ter Heijde – Aan de Strandweg in Ter Heijde hebben een auto en verschillende ruiten van een woning flinke schade opgelopen door vuurwerk, De brandweer was in eerste instantie gealarmeerd voor een voertuigbrand, maar hier bleek geen spraken van. De politie handelt de zaak verder af.

[spacer style=”3″]

Den Haag – Aan de Vaassenstraat in Den Haag belde een bewoner de politie omdat hij op zijn camerabeelden iemand zag lopen, de politie kwam met veel eenheden ter plaatse. Ook de hondenbrigade kwam ter plaatse. De politie is het pand in gegaan, eenmaal binnen troffen ze niemand meer aan. De politie is hierna retour gegaan.

[spacer style=”3″]

⏏ Video; Jasper Wennekes

Den Haag – Op de Delftselaan in Den Haag ging een geparkeerde brommobiel in vlammen op. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft het brandende wrak geblust. Van de brommobiel is niet veel meer over.

[spacer style=”3″]

Den Haag – Aan de Schalk Burgerstraat in Den Haag stond in een achtertuin afval in de brand. De rook trok hierdoor de woning in. De slapende bewoners werden wakker en belde de brandweer. De bewoners zijn tijdelijk opgevangen in een politiebus.

[spacer style=”3″]

Den Hoorn – Op het terrein van berger Vreugdenhil vlogen drie auto’s in brand. De brandweer kwam met drie voertuigen ter plaatse om de brandende auto’s te blussen. Hierbij kwam veel rook vrij, hoe de auto’s in de brand zijn gevlogen is niet bekend.

[spacer style=”3″]

Zoetermeer – Aan de Anna Blamahove in Zoetermeer stond een auto in de brand, de brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de auto met schuim geblust. De auto is total-loss. Een berger heeft het voertuig meegenomen.

[spacer style=”3″]

Foto’s Jordy de Groot, Redactie District8, , Jasper Wennekes, Mike van Doorn en Ben Boukes