Home Overig nieuws 21 Mei poging verkrachting Delft

21 Mei poging verkrachting Delft

Delft – Op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) omstreeks 02.30 uur werd een 20-jarige vrouw die fietste op het Kruithuispad in Delft door een achterop rijdende fietser ten val gebracht, op gewelddadige wijze aangerand en bijna verkracht. De vrouw was op weg naar huis en reed op het Kruithuispad komende vanaf de Provinciale weg en gaande in de richting van de Voorhofdreef. Daar werd zij van haar fiets geduwd door een man. Zij viel en er ontstond een worsteling. De man betastte haar en probeerde haar te verkrachten. De vrouw begon te gillen waarop de man vluchtte. Hij stapte op zijn fiets en reed weg in de richting van de tunnel die loopt onder de Provinciale weg.

Vragen
Heeft u Hemelvaartsdag iets gezien in de omgeving van het Kruithuispad wat met deze zaak te maken kan hebben? Heeft u anderszins informatie die kan helpen de verdachte te vinden? Neem dan contact op met de Unit Zeden Zaken van de politie, eenheid Den Haag, via nummer 0800-6070. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Signalement van de dader
1.75 – 1.80m lang, donker getint, mager postuur, zwart glimmend, gewatteerd jack met capuchon op zijn hoofd. De fiets van de man had voorop een transportrek (soort brede begagedrager)