Home Monster Bestuurder van brommobiel crasht tegen verkeersbord, brommobiel vernield ‘s-Gravenzandseweg Monster

Bestuurder van brommobiel crasht tegen verkeersbord, brommobiel vernield ‘s-Gravenzandseweg Monster

Monster – Op de ‘s-Gravenzandseweg in Monster is een brommobiel van de weg geraakt. Agenten kregen rond half twee de melding dat de auto van de weg geraakt was. De auto bleek een verkeersbord te hebben geraakt en vervolgens op het fietspad te zijn beland. De inzittende is na het ongeluk gevlucht. De politie is ter plaatse gegaan en na enige tijd meldde de bestuurder zich op de plaats van het ongeluk.

Op basis van het kenteken wist de politie hem te bereiken. Bij een ademanalyse bleek dat de bestuurder te veel gedronken had. Hij is door agenten aangehouden en naar het politiebureau in Delft vervoerd.

Tekst gaat door onder de foto’s

Monster – Vandalen hebben zich vannacht uitgeleefd op het wrak van de brommobiel die eerder gecrasht en van de weg geraakt was. Het voertuig was na het ongeluk in de berm gezet omdat het bergingsbedrijf geen brommers sleept. Vandalen die langs de wrak reden zagen hun kans schoon en hebben zich op het wrak uitgeleefd. De voorruit is kapot geslagen/geschopt en het voertuig is omver geduwd. De politie kreeg meldingen over hoe de brommobiel er bij lag en is opnieuw ter plaatse gekomen.