Home Den Hoorn Ravage in Den Haag, auto geplet tegen verkeerspaal na aanrijding Loosduinsekade Den...

Ravage in Den Haag, auto geplet tegen verkeerspaal na aanrijding Loosduinsekade Den Haag

Den Haag – In de nacht van zaterdag op zondag 21 juli heeft er op de Loosduinsekade in Den Haag een bizar ongeval plaatsgevonden. De twee voertuigen kwamen op de kruising met de Zuiderparklaan in botsing.

De grijze auto werd na de aanrijding gelanceerd en knalde tegen een verkeerspaal aan, de zwarte auto knalde vervolgens weer op de grijze auto waardoor de grijze auto vast zat tussen de zwarte auto en de verkeerspaal.

Direct werden de hulpdiensten groot gealarmeerd, de politie, ambulance’s, brandweer-eenheden en een traumahelikopter uit Volkel werden gealarmeerd.

De brandweer is ter plaatse meteen begonnen met het bevrijden van het slachtoffer in de grijze auto, deze zat door de enorme klap vast in de auto.

Door het ongeval werd het volledige kruispunt afgesloten, agenten stuurden grote groepen nieuwsgierige mensen weg. Na ongeveer een uur is het slachtoffer met een wervelplank uit de auto gehaald, hij is na verdere controle vervoerd naar een ziekenhuis.

De gealarmeerde traumahelikopter uit Volkel bleek niet nodig en kon al snel retour, de politie is ter plaatse een onderzoek gestart.

Tijdens de hulpverlening hebben onbekende volgens getuigen camera-apparatuur uit de grijze auto gestolen.

Foto’s: Jasper Wennekes en Marvin Hake