Home Naaldwijk Bovenbuurman kapperszaak voorkomt brand door snel ingrijpen Molenstraat Naaldwijk

Bovenbuurman kapperszaak voorkomt brand door snel ingrijpen Molenstraat Naaldwijk

Naaldwijk – Een ondernemer aan de Molenstraat in Naaldwijk mag zijn bovenbuurman enorm dankbaar zijn.

De bovenbuurman kwam thuis en rook een erg vreemde lucht. Na een tijdje besloot hij de brandweer te bellen. De Naaldwijkse brandweer is meteen met zwaailicht en sirene naar de Molenstraat gekomen. Ook de politie is direct ter plaatse gegaan.

In de woning van de man kon de brandweer niets meten. Ook rondom de woning werd niet meteen iets gemeten. Wel was de lucht duidelijk ruikbaar. De kappersvak ‘Legends Barbershop’ onder de woning van de melder was de laatste optie. Omdat de winkel dicht was, werd de ondernemer gebeld en verzocht naar zijn winkel te komen. Toen de brandweer onderzoek deed in de kapperszaak bleek dat dit een goede keuze is geweest.

In de meterkast van de winkel bleek een kabel te zijn doorgebrand. De brandweer heeft direct de hoofdschakelaar omgezet. Als er niets gedaan was, was er een aannemelijke kans op een brand. Dankzij de bovenbuurman is veel erger voorkomen.

De kapperszaak is gevestigd in de Molenstraat in Naaldwijk. Recht tegenover het pand waar op 12 mei vijftien gewonden vielen bij een uitslaande en zeer grote brand. Zie:
https://district8.net/meerdere-gewonden-bij-grote-brand-pand-molenstraat-naaldwijk.html