Home Overig nieuws Coffeeshop het keldertje Kromstraat overvallen

Coffeeshop het keldertje Kromstraat overvallen

Delft – De recherche van Bureau Delft onderzoekt een overval op een coffeeshop aan de Kromstraat. Een nog onbekende man overviel woensdag 8 februari kort voor middernacht de zaak en bedreigde de nog aanwezige medewerker met een mes. Hij dwong de man tot afgifte van een geldbedrag en rende daarna weg.De man rende na de overval weg in de richting van de Jacob Gerristraat. Meerdere politie-eenheden onderzochten de overval. De dader werd niet meer achterhaald.

De overvaller heeft het volgende signalement, man met donkere huidskleur. Hij droeg een petje met een opvallende stikker en droeg een zwarte jas. Hij droeg een rood plastic tasje waarin hij het geld stopte. De politie verstuurde direct een Burgernetbericht. Medewerkers van de Forensische opsporing onderzochten de coffeeshop op de aanwezigheid van sporen. De politie beschikt tevens over opgenomen camerabeelden waarop de weglopende overvaller is te zien.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Video Remco Suiker