Home Delft Drie scooterrijders gewond na aanrijding Abtswoude Schipluiden

Drie scooterrijders gewond na aanrijding Abtswoude Schipluiden

Schipluiden – Op het Abtswoude in Schipluiden heeft maandagochtend 5 februari een aanrijding plaatsgevonden tussen drie scooters. Omstreeks 07:20 ging het mis op de weg tussen Delft en Schiedam. Tijdens een inhaalactie klapte een van de scooterrijders op een tegemoet komende scooter. Toen beide scooterrijders ten val kwamen werd een derde scooterrijder geraakt, ook hij kwam ten val.

Een van de scooterrijders viel na de aanrijding in een naastgelegen sloot, door snel ingrijpen van getuigen kon deze persoon snel uit het water gehaald worden.

Na het ongeval werden de politie en ambulancedienst gealarmeerd. Alle drie de gewonden zijn door het ambulancepersoneel nagekeken, bij twee van hen kon ter plaatse zorg worden verleend. Voor de derde scooterrijder, die ook te water raakte was nader onderzoek in het ziekenhuis noodzakelijk.

Alle drie de scooters liepen door de aanrijding flinke schade op, de weg tussen Delft en Schiedam was door het ongeval enige tijd afgesloten. Agenten van de verkeerspolitie zijn ter plaatse geweest voor kort onderzoek. De verzekering neemt de kwestie verder over.