Home Wateringen Flinke rookontwikkeling bij brand in container Maasdijkseweg Wateringen

Flinke rookontwikkeling bij brand in container Maasdijkseweg Wateringen

Wateringen – Op het terrein van Krommenhoek Metals aan de Maasdijkseweg in Wateringen is woensdagavond 20 september brand uitgebroken in een container. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Even na zes uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Maasdijkseweg in Wateringen. Voorbijgangers zagen flinke rookpluimen boven het gebouw uit komen. Ook de hulpdiensten zagen onderweg naar het incident de rookwolken en schaalden al snel op naar het sein ‘Middelbrand’.

Toen de hulpdiensten arriveerden werd duidelijk dat het niet om een ‘gebouwbrand’ ging. Een container die mogelijk was geladen met accu’s stond op het terrein van Krommenhoek Metals. In deze container was brand uitgebroken.

De brandweer kon het vuur door middel van flink wat liters water snel onder controle krijgen. De hoogwerker werd ingezet om van bovenaf de vlammen te bestrijden. Een medewerker van het bedrijf zette een kraan in om met een grijper de container leeg te maken. Hierdoor kon de brand volledig worden geblust.

Foto’s & video: Spa-Media & Dylano van Klaveren