Home Den Haag Opnieuw explosie bij voordeur van woning Melis Stokelaan Den Haag

Opnieuw explosie bij voordeur van woning Melis Stokelaan Den Haag

Den Haag – Voor de tweede keer in twee dagen tijd heeft er een explosie plaatsgevonden bij een voordeur van twee woningen op de Melis Stokelaan in Den Haag. In de nacht van maandag op dinsdag 19 september vond de explosie plaats bij een woning op de tweede etage van een appartementencomplex.

In de nacht van zondag op maandag 18 september werden meerdere bewoners van een appartementencomplex aan de Melis Stokelaan in Den Haag wakker van een enorme knal. Al snel werd duidelijk waar deze knal vandaan kwam. Bij de voordeur van een benedenwoning was een explosief afgegaan. Ondanks de flinke knal bleef het bij een beschadigde voordeur.

Afgelopen nacht was het weer raak. Bij de voordeur op de tweede etage van het complex gaat rond tien over één een explosief af. Opnieuw worden meerdere bewoners bruut uit hun nachtrust gehaald. De voordeur en het raam naast deze deur raakten door de knal beschadigd. Er raakte gelukkig niemand gewond.

Een buurtbewoner zag een jongeman zich toegang verschaffen tot het appartementencomplex. De bewoner vertrouwde het niet en belde de politie. Terwijl deze bewoner aan de telefoon was, vond de explosie plaats, aldus een getuige. De brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse. Van brand bleek geen sprake meer.

De politie is een onderzoek gestart naar beide incidenten. De twee woningen zijn gevestigd in hetzelfde complex aan de Melis Stokelaan nabij de Vrederustlaan in Den Haag.

Foto’s & video: Jordy de Groot