Home Den Haag Geparkeerde auto in brand gestoken Riddersdreef Den Haag

Geparkeerde auto in brand gestoken Riddersdreef Den Haag

Den Haag – In de nacht van zondag 25 op maandag 26 september is de brandweer van kazerne Loosduinen omstreeks 00:55 gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Riddersdreef in Den Haag. Getuigen zagen rond 00:50 vlammen uit een witte geparkeerde Audi slaan.

Bij aankomst van de brandweer stond de binnenkant van de auto al volledig in brand, de brand was inmiddels uitslaand, direct is de brandweer begonnen met het blussen van de brandende auto. Door kortsluiting was inmiddels ook de claxon aangeslagen, de brandweer heeft deze pas na ongeveer 15 minuten kunnen uitschakelen. Omwonenden die de claxon hoorde kwamen buiten kijken naar de brand.

Nadat de brandweer de brand onder controle had hebben brandweermannen met een warmtebeeld camera gecontroleerd of alle brandhaarden gedoofd waren. Hierbij is onder andere een spreider gebruikt om toegang te krijgen tot de kofferbak van de wagen.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de uitgebrande Audi afgevoerd, de politie vraagt getuigen die iets gezien hebben zich te melden.

Foto’s & video: Jordy de Groot