Home Den Haag Opnieuw scooter in brand gestoken in Haagse wijk Paul Krugerlaan Den Haag

Opnieuw scooter in brand gestoken in Haagse wijk Paul Krugerlaan Den Haag

Den Haag – In de nacht van zondag 25 op maandag 26 september hebben vandalen opnieuw een scooter in brand gestoken in de buurt van de Haagse Schilderswijk, nadat op 22 september jl. tijdens ongeregeldheden in de Schilderswijk een scooter in brand werd gestoken op de Vaillantlaan werd ook afgelopen nacht, de nacht van 24 op 25 september een scooter in brand gestoken op de Hoefkade.

Deze keer was het raak op de Paul Krugerlaan, omstreeks 01:40 zagen omwonenden een brandende scooter liggen op het wegdek, een buurtbewoner twijfelde geen moment en heeft de brandende scooter zo goed als mogelijk geblust met een brandblusser. De brandweer van kazerne Centrum kwam met spoed ter plaatse.

De brandweer heeft de scooter volledig geblust en gecontroleerd of er geen brandende resten waren. Hierna heeft een brandweerman het frame van de scooter van de weg getrokken en op de stoep gelegd. Wie er achter de brandstichting zit is onbekend, buurtbewoners zeggen dat de jeugd laatste dagen voor veel onrust zorgen in de wijk.