Home Haaglanden 26-jarig slachtoffer van steekpartij overleden Julialaantje Rijswijk

26-jarig slachtoffer van steekpartij overleden Julialaantje Rijswijk

Rijswijk – Donderdagmiddag heeft er volgens de politie een steekpartij plaatsgevonden op het Julialaantje in Rijswijk.

De politie en het ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen met spoed ter plaatse. Bij het steekincident raakte één persoon gewond en is nagekeken door het ambulancepersoneel.

Het slachtoffer is met A1 (spoed) vervoerd naar het ziekenhuis, de arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) is meegereden met de ambulance naar het ziekenhuis

De politie heeft een ‘plaats delict’ (PD) gemaakt. De Forensische Opsporing (FO) en de Recherche zullen onderzoek doen naar het steekincident.

Update : De politie heeft een 21 jarige Hagenaar aangehouden in verband met het steekincident.

Update 22-02: De politie maakt bekend dat het slachtoffer, een 26-jarige Hagenaar, aan zijn verwondingen is overleden.

Update 23-02: De politie is in de omgeving van het Julialaantje bezig met flyeren, ook hebben zij borden geplaatst. Getuigen van de steekpartij worden gevraagd om zich te melden bij de politie.

Update 30-03: De politie heeft een verdachte in beeld. Hij is gezien op camerabeelden in de omgeving.  In de uitzending van Team West en Opsporing Verzocht worden de camerabeelden getoond van de verdachte van het steekincident. Kent u deze man of heeft u meer informatie over de verblijfplaats? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen 06-57876279.

Update 31-03: In de avond van 30 maart heeft zich op een politiebureau in de regio een 16-jarige jongen gemeld nadat er beelden van de verdachte online waren gezet door de politie. De 16-jarige jongen is aangehouden en de politie doet onderzoek naar zijn betrokkenheid bij de dodelijke steekpartij.

Beelden van 18-02-2021

Foto’s en video: Take Two Media