Home Delft Man overleden bij steekpartij; verdachte aangehouden Oostsingel Delft

Man overleden bij steekpartij; verdachte aangehouden Oostsingel Delft

Delft – Op de Oostsingel in Delft is in de nacht van zaterdag op zondag 3 juli een man neergestoken. Ondanks de inzet van de hulpdiensten overleed het slachtoffer ter plaatse aan de verwondingen.

Rond middernacht ging het mis. De hulpdiensten werden na de steekpartij massaal gealarmeerd. Naast meerdere ambulances en politie-eenheden werd ook het Mobiel Medisch Team(MMT) gealarmeerd.

Toen de hulpdiensten arriveerden werd er op de Stalpaert van der Wieleweg een zwaargewonde man aangetroffen. De hulpdiensten begonnen direct met reanimeren. Ondanks de inzet van de hulpdiensten waaronder een trauma-arts overleed het slachtoffer op straat aan zijn verwondingen.

De politie heeft op meerdere plekken in de wijk een ‘Plaats Delict’ gemaakt en is een onderzoek gestart. Op de plek waar het slachtoffer is overleden heeft de politie zwarte schermen geplaatst.

In een woning aan het Oostblok in Delft heeft de politie een verdachte aangehouden. Hij is bij de aanhouding gebeten door een politiehond. De verdachte is hierna gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De nabestaanden van het slachtoffer kwamen in groten getale naar het incident. De politie heeft met meerdere eenheden moeten ingrijpen om de rust weer weder te laten keren. Hierbij is ook iemand aangehouden.